Januaris poängjakt avslutad

Ett stort grattis till Gäddorna (Hall1ng, Jenneboy, Mange-boy, MrSfinx) som vann flest delmatcher av alla (63 av 100), bibehöll förstaplatsen i poänglistan och skrapade ihop 940 poäng, en ökning med 10 poäng.

Ett stort grattis även till Brunbjörnarna (christian111, Conman64, david_8403, Jack_H) som avancerade från en tredjeplats och knep andraplatsen. Laget vann 60 delmatcher och gick från 660 till 697 poäng, en liten ökning med 37 poäng.

Abborrarna (maria601, Nyckelharpskungen, piddelidej, ÖrjanH) tappade 175 av sina 790 poäng och hamnade på 615 poäng. De fick se sig bortknuffade från en silverposition till en tredjeplats. Totalt vann Abborrarna 52 delmatcher.

Skallerormarna (cayram, Rose-Marie, Sågnål, uddebo1) stod för den största förflyttningen uppåt med åtta placeringar från en 12:e till en 4:e plats då de efter att inte ha förlorat någon lagmatch (4 vinster) tjänade in 232 poäng mer än de hade förut, mest av alla!

Rådjuren (BiMSi_214, CCN007, frumårra, Niccame) klättrade sex placeringar från en 11:e till en 5:e plats då de tjänade in 167 poäng mer än de hade förut.

Det största raset stod Korparna och Fjärilarna för. Korparna rasade ned från en 6:e plats till en 13:e placering efter att ha förlorat 273 poäng till andra lag. Fjärilarna trillade ner från en 4:e plats till en 9:e placering efter att ha förlorat 200 poäng till andra lag.

De lag som tappade mest poäng var Korparna (-273), Fjärilarna (-200) och Abborrarna (-175). De lag som tjänade mest poäng var Skallerormarna (232), Rådjuren (167), Jättepandorna (120) och Kejsarörnarna (120).

Slutresultatet hittar ni här.

Individuellt starkast spelade cayram (Skallerormarna), MrSfinx (Gäddorna) och Preachertheman (Kejsarörnarna) med 80% vinster.

När det gäller specialmatcherna, var det en hel del spelare som lyckades vinna alla sina specialmatcher. Det var mange-boy (Gäddorna) i strikt, Månviolen (Korparna) och Zedly (Jättepandorna) i random, DannäP10 (Kejsarörnarna) och uddebo1 (Skallerormarna) i rull samt MrSfinx (Gäddorna) och Preachertheman (Kejsarörnarna) i 3-bricks.

Det var 15 spelare som lyckades spelade 5-0, av dem var det Mikea-ö (Getingarna) och MrSfinx (Gäddorna) som gjorde det hela tre gånger, medan christian111 (Brunbjörnarna), ConEdo (Korparna) och david_8403 (Brunbjörnarna) gjorde det två gånger.

Vi får tyvärr säga adjö till Papegojorna och Strutsarna vars spelare får spela kval i februari.

Lämna ett svar