Avanmälan

Avanmälan från turneringen sker genom att du kommenterar detta inlägg. I kommentaren skall du ange ditt wordfeudnick.

Avanmälan får endast ske i samband med säsongsslut och skall meddelas senast i samband med sista rapportering av matcher för säsongen, dvs den 27:e varje månad.

Avhopp vid andra tillfällen leder som huvudregel till avstängning från framtida turneringsspel.

Avanmälan av spelare i lag under pågående upplaga ersätts av spelare på reservlistan.


57 thoughts on “Avanmälan

 1. Hej! Jag merkel21 får inte ihop livspusslet för tillfället och väljer att avanmäla mig i masters och hoppas att någon som är mindre ”kokt i huvet” fyller min plats.

  Tack och på återspelande mvh /Oliver

 2. Här kommer en avanmälan från Den där jäkla. Efter att ha spelat Wordfeud med hälften av Nerikes Allehandas läsekrets blev det lite överdos, så det passar bra med ett break nu när mitt lag Svartbjörnarna fick lämna trean.
  Vi ses igen! 🤗

 3. Jag väljer att pausa WF efter årsskiftet pga tidsbrist och vill därför lämna även Masters så fort jag spelat klart matcherna i december. Tackar för den här tiden och återkommer kanske om suget kommer tillbaka och livspusslet tillåter.

 4. Hej!
  Pga av ändrade omständigheter avanmäler jag mig från Masters efter att Oktober är färdigspelat.
  Tack och lycka till alla. God fortsättning.
  /glologloo

 5. Hej!

  Med anledning av allvarlig situation på jobbet just nu som kräver full uppmärksamhet så måste jag tyvärr hoppa av masters! Jag älskar masters och vill gärna vara kvar men måste prioritera detta i nuläget. Så fort det lugnat ner sig så kommer jag gärna tillbaka!

  Ni är bäst //Laph

  1. Om ni kan lösa redan nu att det kommer en inhoppare så vore det toppen, även om ni måste stryka mig från framtida spel… Tråkigt om mitt lag ska behöva drabbas och även motståndare…

Lämna ett svar