Nya lag skapade från marskvalet

Stort grattis till alla de sju kvalspelarna som vann 6 av 8 kvalmatcher! Det var bara spread som kunde skilja dessa spelare åt. david_8403 blir lagledare för det ena nya masterslaget och tutaren blir lagledare för det andra laget!

De nya lagen ser ut som följer:

Lag 1:

 • david_8403 (LL)
 • AlfaPetSta
 • Mazzebazze
 • Timsy

Lag 2:

 • tutaren (LL)
 • Anbih
 • Tussilado
 • Word_Wizard_91

Läs om lagledarnas åtaganden längre ned!

De två lagledarna ska till att börja med välja ett lagnamn från listan nedan, skriv namnet som kommentar till denna sida senast 26/3 kl 22:00

 • Elanderna
 • Fiskgjusarna
 • Gemsarna
 • Kulanerna
 • Malajbjörnarna
 • Nyalorna
 • Skogsmössen
 • Visenterna

Vill ni se hur djuren ser ut? Kolla här!

Lagledarna ansvarar också för att skapa kommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Det går bra att lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget men måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strikt, random eller 3-bricks) ska skrivas som en kommentar till lagsidan som kommer att läggas upp, senast den 28/3 kl 22.00 enligt mallen:

 • Strict: Luddegro
 • Random: R2D2
 • Rull: Knickedick (LL)
 • Trebricks: Hoppopp
  (LL) markerar vem i laget som är lagledare.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud). Därmed kan ni också efterlysa varandra i Facebookgruppen Wordfeud Masters.

Som alternativ kan man använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren). Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Lagledare som inte får tag på sina lagmedlemmar t ex genom efterlysning i FB-gruppen etc och därför behöver hjälp med mailadresser, spelares riktiga namn etc, ombedes skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

Vi önskar båda lagen lycka till!

4 Kommentarer on “Nya lag skapade från marskvalet

Lämna ett svar