Anmälan

Anmälan sker genom att kommentera detta inlägg. I kommentaren skall du ange ditt wordfeudnick och ditt riktiga namn. Innan du kan lämna en kommentar måste du vara inloggad. Du kan registrera dig som användare på denna hemsida med hjälp av den klickbara länken ”Register” i högerkolumnen under login-rutorna.

I samband med anmälan bör du läsa reglerna och innan anmälan tänka på att spelformen kräver relativt högt speltempo och engagemang då lagspel är mer socialt än annat spel.

Det kostar 50 kronor/år att delta i Wordfeud Masters. Denna anmälningsavgift ska betalas innan man får delta i sommarfeud eller kvalspel. Betald anmälningsavgift berättigar till mastersspel under hela masterssäsongen, från sommarfeuden i juli till och med slutspelet i maj-juni året därpå.

Betala så snart som möjligt efter din anmälan in 50:- till bankkonto i Swedbank, clearingnummer 8327-9, kontonummer 043978188.
Skriv endast ditt wordfeudnick som meddelande till betalningsmottagaren, ingenting annat!

Om du är nybörjare inom Wordfeud är Masters inte det bästa att börja med och spelledningen kan komma att begära referenser om du inte spelat annat tävlingsspel en tid. Är du ny som spelare och vill tävlingsspela, rekommenderar vi annars Wordfeud League of Honour eller Wordfeud.se.

I och med att vi kvitterar din anmälan, noteras du för deltagande i nästkommande kvalspel. Se information om kvalspelet och när det inleds på regelsidan för kvalspel.

Din anmälan gäller tills du avanmäler dig, om du t ex ångrar dig efter ett kvalspel, behöver du skriva en kommentar under Avanmälan.


81 thoughts on “Anmälan

  1. Hej Mats! Jag noterade att du gick med i vår FB-grupp, kanonbra! Dessvärre är kvalet som startar 8:e september fullt (max 24 spelare), men du är välkommen att delta i kvalet som startar den 8:e oktober! Håll utkik här på hemsidan eller i vår Facebookgrupp!

 1. Jag byter användarnamn (nick) från johanhalling till Hall1ng nu när Sommarfeuden är färdigspelad för mig.
  Hoppas ni kan ändra i listorna när Masters drar igång i augusti.

 2. Observera att spelare som redan är med i Masters, inte ska anmäla sig här till Sommarfeuden. Alla som redan spelar, huvudturnering eller kval, är automatiskt anmälda till Sommarfeuden och ska inte anmäla sig igen,

  1. Det blir inget Masterskval förrän i september 2020 då vi går in i Mastersårets slutspel i maj-juni. Välkommen att anmäla dig till Sommarfeuden som spelas under juli månad, som både är en individuell turnering och ett sätt att bilda nya Masterslag inför hösten.

 3. Hej! Dels undrar jag om jag är anmäld till kvalspel 🙂 Jag är ganska säker på att jag gjorde det för några veckor sen, men det hittar ingen info om anmälda.

  Sen undrar jag om det går att använda mitt användarnamn. Jag har tydligen blivit reggad som Mall7gaMallan, men det ska vara MalligaMallan (Jag klickade väl fel när jag reggade namnet :/ )

  Mvh
  Malin

   1. Välkommen! Jag har inte sett någon annmälan tidigare.
    Du ska kunna ändra ditt användarnamn på bloggen om du klickar på ditt användarnamn uppe i högra hörnet. Där ska du lite längre ner kunna se och ändra vilket namn som ska visas på sidan.

Lämna ett svar