Anmälan

För att kunna skriva kommentarer på denna webbsajt för Wordfeud Masters behöver du logga in med ett eget användarnamn. Denna inloggning skapas första gången av Masters spelledning för att minska risken för intrång.

Du som inte har något användarkonto än och vill anmäla dig till denna turnering, meddela detta till wordfeudmasters@gmail.com och uppge:

  • ditt riktiga namn,
  • ditt wordfeudnick samt
  • ditt användarnamn på Facebook, om du har.

Om du inte har Facebook är det praktiskt att ha Messenger med ett användarnamn där.

Du som redan har ett användarkonto kan återanmäla dig till mastersturneringen genom att kommentera detta inlägg.

Innan du anmäler dig bör du läsa reglerna och tänka på att spelformen kräver relativt högt speltempo och engagemang då lagspel är mer socialt än annat spel.

Det kostar 50 kronor/år att delta i Wordfeud Masters. Denna anmälningsavgift ska betalas innan man får delta i sommarfeud eller kvalspel. Betald anmälningsavgift berättigar till mastersspel under hela masterssäsongen, från sommarfeuden i juli till och med slutspelet i maj-juni året därpå.

Anmälningsavgiften betalas så snart som möjligt efter din anmälan, sätt in 50:- till bankkonto i Swedbank, clearingnummer 8327-9, kontonummer 043978188 (ibland kan en extra nolla behövas: 0043978188).
Skriv endast ditt wordfeudnick som meddelande till betalningsmottagaren, ingenting annat!

Om du är nybörjare inom Wordfeud är Masters inte det bästa att börja med och spelledningen kan komma att begära referenser om du inte spelat annat tävlingsspel en tid. Är du ny som spelare och vill tävlingsspela, rekommenderar vi annars Wordfeud League of Honour eller Wordfeud.se.

I och med att vi kvitterar din anmälan, antingen via svar på sidan eller via email, noteras du för deltagande i nästkommande kvalspel. Se information om kvalspelet och när det inleds på regelsidan för kvalspel. Spelledningen skapar då en användare åt dig där du själv kan byta lösenord och sedan använda för att kommentera inlägg på sidorna.

Din anmälan gäller tills du avanmäler dig, om du t ex ångrar dig efter ett kvalspel, behöver du skriva en kommentar under Avanmälan.


52 Kommentarer on “Anmälan

  1. Råkade skicka iväg utan att ha skrivit klart. Jag vill kvala.

    Vill även framföra att det är mycket tålamodsprövande att behöva scrolla igenom ALLA kommentarer innan man kommer fram till rutan för att lämna en kommentar. Den borde vara placerad först.
    / Symmetrisk

Lämna ett svar