Anmälan

Anmälan görs genom att kommentera detta inlägg. För att kommentera måste du ha en användare på sidan och vara inloggad. Du kan registrera dig som användare med hjälp av den klickbara länken ”Register” i högerkolumnen under login-rutorna.

I samband med anmälan bör du läsa reglerna och tänka på att spelformen kräver relativt högt speltempo och engagemang då lagspel är mer socialt än annat spel.

Det kostar 50 kronor/år att delta i Wordfeud Masters. Denna anmälningsavgift ska betalas innan man får delta i sommarfeud eller kvalspel. Betald anmälningsavgift berättigar till mastersspel under hela masterssäsongen, från sommarfeuden i juli till och med slutspelet i maj-juni året därpå.

För att anmäla dig:

  • skriv en kommentar till detta inlägg och anmäl dig med ditt Wordfeudnick och ditt riktiga namn. Har du Facebook skulle vi uppskatta att du uppger ditt Facebooknamn (om du inte har FB, ange det).
  • betala in din anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften betalas så snart som möjligt efter din anmälan, sätt in 50:- till bankkonto i Swedbank, clearingnummer 8327-9, kontonummer 043978188 (ibland kan en extra nolla behövas: 0043978188).
Skriv endast ditt wordfeudnick som meddelande till betalningsmottagaren, ingenting annat!

Om du är nybörjare inom Wordfeud är Masters inte det bästa att börja med och spelledningen kan komma att begära referenser om du inte spelat annat tävlingsspel en tid. Är du ny som spelare och vill tävlingsspela, rekommenderar vi annars Wordfeud League of Honour eller Wordfeud.se.

I och med att vi kvitterar din anmälan, noteras du för deltagande i nästkommande kvalspel. Se information om kvalspelet och när det inleds på regelsidan för kvalspel.

Din anmälan gäller tills du avanmäler dig, om du t ex ångrar dig efter ett kvalspel, behöver du skriva en kommentar under Avanmälan.


162 thoughts on “Anmälan

  1. Råkade skicka iväg utan att ha skrivit klart. Jag vill kvala.

    Vill även framföra att det är mycket tålamodsprövande att behöva scrolla igenom ALLA kommentarer innan man kommer fram till rutan för att lämna en kommentar. Den borde vara placerad först.
    / Symmetrisk

Lämna ett svar