Nya lag skapade från septemberkvalet

Stort grattis till anbih som med nio vinster och två förluster, slutade som totalvinnare av kvalet. Hon blir därmed lagledare för ett av lagen.

Grattis även till Cicada som vann kvalgrupp 2 med åtta vinster och två förluster! Cicada har dock valt att avanmäla sig så då blir den bästa tvåan (med nio vinster och två förluster, med aningen sämre spread än vinnaren) lagledare för det andra laget, nämligen Nörgård.

De nya lagen ser ut som följer:

Lag 1:

 • anbih (LL)
 • Guslena
 • Jordmasken
 • u_k_

Lag 2:

 • Nörgård (LL)
 • AlfaPetSta
 • DannäP10
 • Elisabeth103

Läs om lagledarnas uppgifter längre ned!

Följande spelare från septemberkvalet är automatiskt anmälda till nästa kvalspel som börjar den 8:e oktober. Ni behöver alltså inte anmäla er igen om ni vill fortsätta spela. Vill ni däremot hoppa av från detta kvalspel görs detta genom att avanmäla sig på sidan för Avanmälan.

 • Betty19
 • Brittish
 • gungus55
 • KattisLS
 • KickiSe
 • Nössemark
 • Sean Bomber
 • Superjonet
 • Symmetrisk

Följande spelare hamnar i en kölista till kval och får avvakta ytterligare en månad. Dessa spelare är automatiskt anmälda till kvalspelet som börjar den 8:e november. Ni behöver alltså inte anmäla er igen om ni vill fortsätta spela. Vill ni däremot hoppa av från detta kvalspel görs detta genom att avanmäla sig på sidan för Avanmälan.

 • Adbkp
 • Hobobo2
 • murremanteluffen
 • socce
 • surystina

Anledningen till denna uppdelning är att vi har begränsat kvalspelet till maximalt 24 deltagare per kval.

De två lagledarna ska till att börja med välja ett lagnamn från listan nedan, skriv namnet som kommentar till denna sida senast 24/9 kl 12:00

 • Basiliskerna
 • Elanderna
 • Gavialerna
 • Gemsarna
 • Grisslorna
 • Jakarna
 • Jättepandorna
 • Kejsarörnarna
 • Lamorna
 • Makakerna
 • Näbbdjuren
 • Okapierna
 • Papegojorna
 • Schimpanserna
 • Skogselefanterna
 • Sommargyllingarna
 • Strutsarna
 • Valarna
 • Vattenbufflarna

Lagledarna ansvarar också för att skapa kommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Det går bra att lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget men måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strikt, random eller 3-bricks) ska skrivas som en kommentar till lagsidan som kommer att läggas upp, senast den 26/9 kl 22.00 enligt mallen:

 • Strict: Luddegro
 • Random: R2D2
 • Rull: Knickedick (LL)
 • Trebricks: Hoppopp
  (LL) markerar vem i laget som är lagledare.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud). Därmed kan ni också efterlysa varandra i Facebookgruppen Wordfeud Masters.

Som alternativ kan man använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren). Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Lagledare som behöver hjälp med mailadresser, spelares riktiga namn etc, ombedes skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

Önskar båda lagen lycka till!

4 Kommentarer on “Nya lag skapade från septemberkvalet

Lämna ett svar