Summering efter september 2020

Ett stort grattis till Gäddorna (Hall1ng, Jenneboy, mange-boy, MrSfinx) som genom att vinna alla sina lagmatcher vann division 1!

Grattis även till andraplacerade Karakalerna (CarlX, Flaxtax, Hargaller, Hsk74) och treorna Sjusovarna (Andersssredna, Nutopia, waeke, whitesilversands), bägge lagen slutade på 6 poäng.

I division 2 vann Fjärilarna (Fockedrevsudd, popiah, Spexhenke, tingdedong) med 7 poäng.
I division 3 spelade sig Abborrarna (maria601, Nyckelharpskungen, piddelidej, ÖrjanH) till förstaplatsen genom att vinna fyra av fem lagmatcher.

Denna månad får vi ta farväl av Vombaterna och Blåhajarna som ersätts av de nybildade lagen Jakarna och Lamorna.

Slutställning

Här kan ni se den totala poängställningen säsongen 2020-2021 efter septemberomgången.

Individuellt

  • Bäst individuellt spelade Hsk74 (Karakalerna) och mange-boy (Gäddorna) med 76% vinster, tätt följda av Nyckelharpskungen (Abborrarna) på 74%.
  • 3-brick vann BobLatchford (Korparna), Leopoldisen1 (Fjällrävarna), MrSfinx (Gäddorna) och nugge78 (Sphynxarna) 4 av sina 5 matcher.
  • kjelltommy (Getingarna) och writtenbyhand (Sphynxarna) vann alla sina rullmatcher.
  • Sågnål (Skallerormarna) vann alla sina striktmatcher och
  • Nyckelharpskungen (Abborrarna) vann alla sina randommatcher.
  • 15 spelare spelade 5-0; allena66, Andersssredna, Callif, christian111, Hall1ng, Hsk74, Jenneboy, Jontepop17, mange-boy, MrSfinx, Nyckelharpskungen, Spexhenke, tingdedong, waeke och writtenbyhand

Utdelade kort

Spelledningen har beslutat att dela ut ett gult kort till Preachertheman, som inte har respekterat flertalet omgångsdeadlines och även panikspelade in i det sista. Även StoraPi och Komakajsa har tilldelats varsitt gult kort för ej rapporterad match vid deadline för september.

OBS! Vänta inte med att avsluta matcher till in i det sista, det ställer bara till trassel och gör läget svårbedömt!
Och OM en match mot förmodan inte är klar vid den hårda deadlinen den 27 – skriv i matchtråden varför så inte är fallet och hur ni ligger till. Om matchen är avgjord kan eventuellt aktuell ställning få gälla, men det avgör spelledningen.

Lämna ett svar