Summering av mars 2020

Ett stort grattis till Snöleopaderna (cayram, KattisLS, popiah, Preachertheman) som återigen vann division 1 för femte gången, utan att förlora någon lagmatch.

Grattis även till Orangutangerna (allena66, Callif, Mikea-ö, Putterambergäger) som blev tvåa i division 1 med 7 poäng, före tredjeplacerade Kungsörnarna (Hargaller, Niccame, Spexhenke, tutaren) med 6 poäng.

Gasellerna (BIMSI_214, CCN007, don micke, Vindsus86) vann division 2 knappt före Silverfiskarna (Adbkp, david_8403, maria601, -stearin-) och Krabborna (Den där jäkla, m4ts, Sågnål, Tussilado) vann division 3.

Krolichka, Tvättbjörnarna, spelade bäst individuellt i mars med 21,5 vinster av 25 spelade matcher (86%), grattis!

  • 16 spelare lyckades spela 5-0. Krolichka spelade 5-0 tre (!) gånger.
    Åke123456 (Pumorna) och Mackarena (Renarna) spelade 5-0 två gånger.
  • Mackarena (Renarna) och Timsy (Nyckelpigorna) vann alla sina randommatcher.
  • Den där jäkla (Krabborna) och popiah (Snöleoparderna) vann alla sina rullmatcher.
  • AndersssrednA (Zebuerna), Mange-boy (Tranorna), Sågnål (Krabborna) och tutaren (Kungsörnarna) vann 4 av 5 striktmatcher.
  • Jontepop17 (Bina), MalligaMallan (Tranorna) och Preachertheman (Snöleoparderna) vann 4 av 5 trebricksmatcher.

Denna månad får vi ta farväl av Renarna och Ormvråkarna som ersätts av de nybildade lagen Gladorna och Tukanerna.

Inga grå kort delas ut denna månad då omgångsdeadlines har hållits hyfsat. Däremot var det hela fyra matcher i den sista lagmatchen mellan Orangutangerna och Nyckelpigorna i division 1 som inte var rapporterade vid deadline – ett par spelades klart först under natten/morgonen. Detta resulterar i ett gult kort till Komakajsa.

Vänta inte med att avsluta matcher till in i det sista, det ställer bara till trassel för alla inblandade, inklusive spelledningen!
Och OM en match mot förmodan inte är klar vid den hårda deadlinen den 27 – skriv i matchtråden varför så inte är fallet och hur ni ligger till. Om matchen är avgjord kan eventuellt aktuell ställning få gälla, med det avgör spelledningen.

1 Kommentar on “Summering av mars 2020

  1. Gult kort till Komakajsa måste väl vara fel utdelat, har tagit del av konversationen mellan hennes motspelare som inte spelat klart innan deadline

Lämna ett svar