Marskvalet avslutat

Stort grattis till Jenneboy som med sju vinster och två förluster, slutade som totalvinnare av kvalet. Han blir därmed lagledare för ett av lagen.

Grattis även till socce som vann kvalgrupp 2, även han med med sju vinster och två förluster men med aningen sämre spread, han blir därmed lagledare för det andra laget!

De nya lagen ser ut som följer:

Lag 1:

 • Jenneboy
 • Flaxtax
 • DannäP10
 • Whitesilversands

Lag 2:

 • socce
 • Tingdedong
 • Jönshyttan
 • frumårra

Lagledarna ska till att börja med välja ett lagnamn från listan nedan, skriv namnet som kommentar till denna sida senast 24/3 kl 17:00

 • Armfotingarna
 • Bläckfiskarna
 • Chinchillorna
 • Gladorna
 • Kiwierna
 • Oryxantiloperna
 • Taggagamerna
 • Tukanerna

Lagledarna ansvarar också för att skapa kommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Det går bra att lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget men måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strict, random eller 3-bricks) ska skrivas som en kommentar till lagsidan som kommer att läggas upp, senast den 27/3 kl 22.00 enligt mallen:

 • Strict: Luddegro
 • Random: R2D2
 • Rull: Knickedick (LL)
 • Trebricks: Hoppopp
  (LL) markerar vem i laget som är lagledare.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud). Därmed kan ni också efterlysa varandra i Facebookgruppen Wordfeud Masters.

Som alternativ kan man använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren). Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Lagledare som behöver hjälp med mailadresser, spelares riktiga namn etc, ombedes skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

Önskar båda lagen lycka till!

3 Kommentarer on “Marskvalet avslutat

Lämna ett svar