Nya lag skapade från decemberkvalet

Stort grattis till Timsy som med 10 vinster och 1 förlust slutade som totalvinnare av kvalet. Han hoppar dock av mastersturneringen och därmed går lagledarrollen över till Flaxtax, tvåa i kvalgrupp 2 med 9 vinster och 2 förluster.

Grattis även till KarlssonJimmie som vann kvalgrupp 1 med 8 vinster och 2 förluster och därmed blir lagledare för det andra laget!

Dessvärre blev kvalspelet för spelledningen en hemsk historia med många orapporterade matcher utan kommentarer eller förklaringar vid deadline, vilket resulterar i en mängd gula och röda kort. De som får gula kort får ta paus till kvalspelet i mars och de som fått röda kort får vänta med kvalspel till april.

De nya lagen ser ut som följer:

Lag 1:

 • Flaxtax (LL)
 • jove73s
 • Realmodoit
 • Surystina

Lag 2:

 • KarlssonJimmie (LL)
 • Brittish
 • Nörgård
 • pobop

Läs om lagledarnas åtaganden längre ned.

Gula och röda kort

Gula kort har delats ut till följande spelare (välkomna åter i marskvalet): AnnPaa, Budgie64, d1pillan, Honzik, Jordmasken, m4ts, PanzarBrita, Vindsus86.
Röda kort har delats ut till följande spelare (välkomna åter i aprilkvalet): MrSfinx och Symmetrisk.

Lagledarnas åtaganden

De två lagledarna ska till att börja med välja ett lagnamn från listan nedan, skriv namnet som kommentar till denna sida senast 29/12 kl 12:00

 • Cikadorna
 • Cikliderna
 • Glasögonbjörnarna
 • Hararna
 • Håbrandarna
 • Hökörnarna
 • Lämlarna
 • Makakerna
 • Marulkarna
 • Mastifferna
 • Oryxantiloperna
 • Sengångarna

Vill ni se hur djuren ser ut? Kolla här!

Lagledarna ansvarar också för att skapa kommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Det går bra att lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget men måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strikt, random eller 3-bricks) ska skrivas som en kommentar till lagsidan som kommer att läggas upp, senast den 30/12 kl 18.00 enligt mallen:

 • Strict: Luddegro
 • Random: R2D2
 • Rull: Knickedick (LL)
 • Trebricks: Hoppopp
  (LL) markerar vem i laget som är lagledare.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud). Därmed kan ni också efterlysa varandra i Facebookgruppen Wordfeud Masters.

Som alternativ kan man använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren). Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Lagledare som inte får tag på sina lagmedlemmar t ex genom efterlysning i FB-gruppen etc och därför behöver hjälp med mailadresser, spelares riktiga namn etc, ombedes skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

Önskar båda lagen lycka till!

3 thoughts on “Nya lag skapade från decemberkvalet

Lämna ett svar