Nya lag skapade från decemberkvalet

Stort grattis till Preachertheman som med 11 vinster (full pott) slutade som totalvinnare av kvalet. Han blir därmed lagledare för ett av lagen.

Grattis även till Spexhenke som vann kvalgrupp 2 med 11 vinster (men sämre spread än Preachertheman) och därmed blir lagledare för det andra laget!

Pga. tre ej färdigspelade/orapporterade matcher tilldelas Surystina ett rött kort och får försöka kvala in igen tidigast i aprilkvalet.

De nya lagen ser ut som följer:

Lag 1:

 • Preachertheman (LL)
 • AlfaPetSta
 • Flaxtax
 • KarlssonJimmie

Lag 2:

 • Spexhenke (LL)
 • DannäP10
 • kalmarkarin
 • writtenbyhand

Läs om lagledarnas åtaganden längre ned!

De två lagledarna ska till att börja med välja ett lagnamn från listan nedan, skriv namnet som kommentar till denna sida senast 30/12 kl 12:00

 • Babianerna
 • Cikadorna
 • Elanderna
 • Hägrarna
 • Kapybarorna
 • Kulanerna
 • Lunnefåglarna
 • Piggsvinen
 • Sibetkatterna
 • Sidensvansarna
 • Tamarinerna
 • Tärnorna
 • Vikunjorna

Vill ni se hur djuren ser ut? Kolla här!

Lagledarna ansvarar också för att skapa kommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Det går bra att lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget men måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strikt, random eller 3-bricks) ska skrivas som en kommentar till lagsidan som kommer att läggas upp, senast den 31/12 kl 22.00 enligt mallen:

 • Strict: Luddegro
 • Random: R2D2
 • Rull: Knickedick (LL)
 • Trebricks: Hoppopp
  (LL) markerar vem i laget som är lagledare.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud). Därmed kan ni också efterlysa varandra i Facebookgruppen Wordfeud Masters.

Som alternativ kan man använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren). Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Lagledare som inte får tag på sina lagmedlemmar t ex genom efterlysning i FB-gruppen etc och därför behöver hjälp med mailadresser, spelares riktiga namn etc, ombedes skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

Önskar båda lagen lycka till!

4 Kommentarer on “Nya lag skapade från decemberkvalet

Lämna ett svar