Summering av november

Ett stort grattis till Snöleopaderna (Preachertheman, cayram, KattisLS och popiah) som vann division 1 för tredje gången i rad, resultatet blev 9 poäng!

Grattis även till Pumorna ( (Hsk74, CarlX, Åke123456 och Guslena) som blev tvåa i division 1 för andra månadsomgången i följd, även de med 9 poäng och till tredjeplacerade Ormvråkarna (Superjonet, waeke, Elisabeth103 och Nugge78) som spelade ihop 4 poäng.

I division 2 slutade 3 lag på samma poäng (6 poäng), Tigerhajarna (ConEdo, BobLatchford, Arsenal52 och Nutopia) drog här det längsta strået före Nyckelpigorna (Timsy, Jack_H, Byggförmedlaren och Komakajsa) och tredjeplacerade Gasellerna (don micke, CCN007, RichBitch76 och Vindsus86).

Zebuerna (AndersssrednA, Bäckis68, kjelltommy och Jordmasken) vann division 3 med 8 poäng.

Bäst individuellt spelade Timsy (Nyckelpigorna) med 84% vinster.

17 spelare lyckades spela 5-0, Krolichka (Tvättbjörnarna), Timsy (Nyckelpigorna) och Uddatangudd (Kungsörnarna) gjorde det 2 gånger.

cayram (Snöleoparderna) och Fockedrevsudd (Påfåglarna) vann alla sina fem striktmatcher.

KattisLS (Snöleoparderna), Krolichka (Tvättbjörnarna) och Timsy (Nyckelpigorna) vann alla sina fem randommatcher.

Hector Mann (Mandrillerna), Inlangan (Bålgetingarna) och Åke123456 (Pumorna) vann alla sina fem rullmatcher.

johanhalling (Bålgetingarna) vann alla sina fem trebricksmatcher.

Denna månad får vi ta farväl av Myskoxarna och Surikaterna som ersätts av de nybildade lagen Bina och Renarna.

Tyvärr har det varit osedvanligt mycket segspel och dålig rapporteringsförmåga under november, spelledningen har fått lägga många extra timmar på att reda ut slutresultaten denna månad. Vi uppmanar därför till skärpning!!

Som en direkt följd av detta är det också ovanligt många kort som delas ut. De röda går till Sean Bomber, Yatzyboy och Symmetrisk. De får återkvala tidigast i februari. Grå kort till Nugge78 och hsk74 (grått kort nr 2, så de omvandlas till ett gult kort).

Symmetrisk ersätts av putterambergäger, Sean Bomber av adbkp och vesperia som valt att hoppa av, ersätts av Betty19.

Nästa månad delas lagen in i endast två divisioner (med 9 lag i varje) då vi spelar en månadsomgång med lagmatcher i miniformat i december.

Lämna ett svar