Nya lag skapade från novemberkvalet

Stort grattis till Word_Wizard_91 som med 7 vinster av 7 spelade matcher vann kvalgrupp 1 och blir lagledare för ett nytt masterslag! Grattis även till frumårra som också med 7 vinster av 7 spelade matcher vann kvalgrupp 2 och därmed blir lagledare för det andra laget!

De nya lagen ser ut som följer:

Lag 1:

 • Word_Wizard_91
 • adbkp
 • DannäP10
 • Vindsus86

Lag 2:

 • frumårra
 • croj
 • Nörgård
 • OskRot

Läs om lagledarnas åtaganden längre ned!

De två lagledarna ska till att börja med välja ett lagnamn från listan nedan, skriv namnet som kommentar till denna sida senast 24/11 kl 22:00

 • Bältdjuren
 • Dugongerna
 • Elanderna
 • Fiskgjusarna
 • Gemsarna
 • Gösarna
 • Kulanerna
 • Malajbjörnarna
 • Nyalorna
 • Nässelfjärilarna
 • Skogsmössen
 • Skräddarna
 • Tornfalkarna
 • Visenterna

Vill ni se hur djuren ser ut? Kolla här!

Lagledarna ansvarar också för att skapa kommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Det går bra att lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget men måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strikt, random eller 3-bricks) ska skrivas som en kommentar till lagsidan som kommer att läggas upp, senast den 27/11 kl 12.00 enligt mallen:

 • Strict: Luddegro
 • Random: R2D2
 • Rull: Knickedick (LL)
 • Trebricks: Hoppopp
  (LL) markerar vem i laget som är lagledare.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud). Därmed kan ni också efterlysa varandra i Facebookgruppen Wordfeud Masters.

Som alternativ kan man använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren). Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Lagledare som inte får tag på sina lagmedlemmar t ex genom efterlysning i FB-gruppen etc och därför behöver hjälp med mailadresser, spelares riktiga namn etc, ombedes skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

Önskar båda lagen lycka till!

4 thoughts on “Nya lag skapade från novemberkvalet

 1. Laguppställning för ”Dugongerna” ser ut följande:

  Strict: Adbkp
  Random: Dannäp10
  Rull: Vindsus86
  Trebricks: Word_Wizard_91 (LL)

Lämna ett svar