Summering efter oktober 2023

Ett stort grattis till Jordekorrarna (Andersssredna, m4ts, piddelidej, vargmixen) som nyss kom upp från division 3 och som med 8 poäng vann division 1, före Kräftorna (BiMSi_214, gronoga, Jönshyttan, tingdedong), som kom tvåa med 7 poäng.

Grattis även till förra månadens vinnare och denna månads trea Geckoödlorna (mange-boy, Realmodoit, Spexhenke, writtenbyhand) med 6 poäng.

I division 2 spelade Hökörnarna (Hector Mann, Niccame, uddebo1, Åke123456) till sig förstaplatsen med 8 poäng.

I division 3 vann de obesegrade Komodovaranerna (Acerpacer, Jenneboy, Mikea-ö, Preachertheman) genom att vinna alla sina fem lagmatcher.

Denna månad får vi ta farväl av Flygfiskarna och Tarantlarna som ersätts av de nybildade lagen Kronhjortarna och Marulkarna.

Slutställning

Här kan ni se den totala poängställningen säsongen 2023-2024 efter oktoberomgången.

Individuellt

 • Bäst individuellt spelade Krolichka (Blåsfiskarna) med 82% vinster.
 • Åke123456 (Hökörnarna) och Mikea-ö (Komodovaranerna) vann alla sina striktmatcher och
 • gronoga (Kräftorna) och jove73s (Chinchillorna) vann alla sina 3-bricksmatcher.
 • I random vann Flaxtax (Bengalerna), pobop (Steglitserna) och Sågnål (Chinchillorna) 4 av sina 5 matcher, och
 • rull vann KickiSe (Huggormarna), gungus55 (Chinchillorna) och frumårra (Flygfiskarna) 4 av sina 5 matcher.
 • 11 spelare spelade 5-0, men Åke123456 (Hökörnarna) gjorde det inte mindre än tre gånger och två spelare gjorde det två gånger; Krolichka (Blåsfiskarna) och Mr Pizzarelli (Humrarna).

Gula och röda kort

Ett rött kort har delats ut till socce för att ha haft tre orapporterade matcher vid tidpunkten för deadline den 27/10. Socce får nu ta paus men är välkommen att delta i februarikvalet som startar den 8/2 2024.

Gula kort har delats ut till följande spelare för att ha haft 1-2 orapporterade matcher vid tidpunkten för deadline; adbkp, Flaxtax, Mikea-ö, Symmetrisk och Vindsus86.

2 Kommentarer on “Summering efter oktober 2023

 1. Tänkte kanske inte spela vidare i vilket fall men intressant vilka tre matcher det handlade om? Två matcher jag vet var mot ADBKP som segspelade i båda våra matcher, sen spelade denne klart i matchen som denne ledde (ändå försent rapporterat) men lade inte i den match som jag ledde stort i. Sen var det stängt för rapportering när jag vunnit…Hur tänker spel-ledningen där?

  1. Socce, du har nog glömt/inte läst reglerna- det är eget ansvar som gäller ang att alla ens matcher, vinster som förluster, är rapporterade vid deadline (kl 22). (Tänker att du kanske tänkte att vindsus var ansvarig att rapportera i tid då hon vann ?) Men det är lätt att ta fel, glömma och göra misstag i olika sammanhang, det gör vi nog alla 🙂

   Däremot – om du ändå inte hade tänkt spela vidare ”i vilket fall”, kanske det är lika bra att du spelar cuper, ligor och andra mindre sammanhang än Masters som är en i princip året runt- community&tävling där Annica, Bengt och Pär-Ola (nuvarande spelledning om jag inte har fel) lägger ner otroligt mycket och uppskattat arbete för att allt ska rulla på. Där spelar man vidare om man väl har börjat en säsong (självklart med undantag för sjukdom el andra plötsligt förändrade livsvillkor. Är så fallet ber jag om ursäkt för att jag läxar upp dig.)
   Lycka till i andra tävlingar!

Lämna ett svar