Lagformering 2021

De nya lagledarna ansvarar för att skapa lagkommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Den som önskar lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strikt, random eller 3-bricks) ska skrivas som kommentar på respektive lagsida under ”Lagen” på bloggen, så snart som möjligt men senast den 13/8 kl 12.00 (OBS tiden) enligt mallen:

  • Strikt: Luddegro
  • Random: upphopp
  • Rull: Knickedick (LL)
  • Trebricks: Häxpenke

(LL) markerar vem i laget som är lagledare. Ju snabbare alla laguppställningar är på plats, desto snabbare kan vi börja spela.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud).

Som alternativ kan man naturligvis använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren) eller någon annan form av chattprogram. Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Eftersom det är 18 nya lag som skapas och tiden är knapp, måste alla lagledare och även spelare se till att vara tillgängliga för denna planering de kommande dagarna. Likaså spelare som inte kom med i lag kan vid avhopp komma att bli kontaktade för reservplats.

Lagledare som inte känner till spelares verkliga namn/Facebooknamn, kan i första hand söka/efterlysa i Facebookgruppen Wordfeud Masters Sweden. Om det inte går att få kontakt den vägen eller spelaren inte går att hitta, kan lagledaren skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

1 Kommentar on “Lagformering 2021

Lämna ett svar