De topprankade lagens slutspel 2021

Hur går det för de topprankade lagen från poängtabellen i slutspelet?

Lagens placering i poängtabellen före slutspelet i parentes.

Det har varit en jobbig nedförsbacke för flera av topplagen.

De som har klarat sig bäst av topplagen i slutspelet är Fjärilarna (6) som gör upp om bronspengen mot Korparna (12). Bägge lagen vann sina respektive grupper i gruppspelet.
Fjärilarna vann mot Sjusovarna (8) i mellanomgången innan de fick se sig besegrade av Vattenbufflarna (15) i semifinalen. Korparna vann mot Rådjuren (7) i mellanomgången, men förlorade mot Getingarna (11) i semifinalen.

Sköldpaddorna (5) kom tvåa i sin grupp, förlorade mot finallaget Vattenbufflarna i mellanomgången och vann knappt (bättre spread) mot Sjusovarna (8) i finalgrupp 2. Rådjuren (7) kom tvåa i sin grupp, förlorade mot Korparna (12) i mellanomgången och vann mot Gäddorna (1) i finalgrupp 2.
Sköldpaddorna och Rådjuren spelar nu om plats 5-6.

Gäddorna (1) vann sin grupp i gruppspelet men förlorade mot finallaget Getingarna i mellanomgången och mot Rådjuren i finalgrupp 2. Sjusovarna (8) kom tvåa i sin grupp, men förlorade mot Fjärilarna i mellanomgången och knappt (sämre spread) mot Sköldpaddorna i finalgrupp 2.
Gäddorna och Sjusovarna gör nu upp om plats 7-8.

Abborrarna (2) placerade sig fyra i gruppspelet, vann mot Flamingorna (9) i mellanomgången och vann mot Grisslorna (18) i finalgrupp 3. De spelar nu mot Sphynxarna (10) om plats 9-10.

Skallerormarna (4) placerade sig trea i gruppspelet, vann mot Valarna (14) i mellanomgången och förlorade mot Sphynxarna (10) i finalgrupp 3. Skallerormarna och Grisslorna (18) spelar nu om plats 11-12.

Brunbjörnarna (3) har haft det riktigt motigt. Laget placerade sig trea i gruppspelet, förlorade knappt mot Grisslorna (18) – 10-10 och sämre spread – i mellanomgången, förlorade sedan mot det nya laget Näbbdjuren och har nu hamnat i finalgrupp 5 som spelar om platserna 17-20.

Lämna ett svar