(2003-153) Orangutangerna – Nyckelpigorna

Rapportera resultaten i matchen som kommentarer på denna sida. Kom ihåg att ange när en specialmatch har spelats och vilken typ av specialmatch resultatet avser. Kommentera och diskutera gärna matchen här men var tydlig med resultatrapporteringen för att inte försvåra för den som ska sammanställa resultaten. Observera att båda spelarna är skyldiga att både utmana och att rapportera matchen oberoende av vem som vinner. Rapportera resultatet av varje delmatch i separat kommentar enligt mallen:
OrdNörd − slarvern 476−324
Renarna 4 − Hästarna 7
Specialmatcher:

 • Strict: Mikea-ö – Komakajsa
 • Random: allena66 – Timsy (LL)
 • Rull: Putterambergäger – Jack_H
 • 3-brick: Callif (LL) – Byggförmedlaren

Speltid är:
19 − 27 mars, 22:00

25 Kommentarer on “(2003-153) Orangutangerna – Nyckelpigorna

 1. Ja, det blev ju riktigt rörigt på slutet detta. Vänta inte med att avsluta matcher till in i det sista, det ställer bara till trassel för alla inblandade, inklusive oss i spelledningen!
  Vi har godkänt en match som rapporterades in 2020-03-27 kl. 22:13, resten stryker vi pga. sen rapportering och ofärdiga matcher. Spelledningen tilldelar därmed matchvinsten till Orangutangerna med 9-8.

 2. Här verkar det ha blivit lite rörigt. Innan deadline var rapporterat resultat 8-8. Sen var det allenas match mot jack_h som var klar sen tidigare men som hade glömts bort, så 9-8 (innan deadline). Av de tre matcherna med komakajsa som sedan var kvar vanns två av aporna och en som fortfarande inte är klar. Så resultat just nu är 11-8, efter deadline. Tror jag fick det rätt men kanske missat nåt.

   1. Stämmer, jag kontaktade henne innan 21 för att kolla om hon var vaken men ingen respons. Sedan lade hon efter 23, utan kommentar. Mike väntade jag oxå på så det drog igång 21:30 med långa väntningar, somnade till slut med mobilen i handen strax innan halv ett. Borde gått fortare än tre rimmar att slutföra. Känns trist eftersom det var deadline.

    1. Yes, fattar. Men 150-0 används väl när någon resignar om jag kommer ihåg rätt. Upplevt segspel, om det nu är det du tänker på, tror jag ska rapporteras till spelledningen.

Lämna ett svar