(2004-211) Tranorna – Nyckelpigorna

Rapportera resultaten i matchen som kommentarer på denna sida. Kom ihåg att ange när en specialmatch har spelats och vilken typ av specialmatch resultatet avser. Kommentera och diskutera gärna matchen här men var tydlig med resultatrapporteringen för att inte försvåra för den som ska sammanställa resultaten. Observera att båda spelarna är skyldiga att både utmana och att rapportera matchen oberoende av vem som vinner. Rapportera resultatet av varje delmatch i separat kommentar enligt mallen:
OrdNörd − slarvern 476−324
Renarna 4 − Hästarna 7
Specialmatcher:

 • Strict: Mange-boy (LL) – Komakajsa
 • Random: Conman64 – Timsy (LL)
 • Rull: u_k_ – Jack_H
 • 3-brick: MalligaMallan – Byggförmedlaren

Speltid är:
1 − 6 april, 22:00

23 Kommentarer on “(2004-211) Tranorna – Nyckelpigorna

 1. Intygar också om enormt segt spel från uk som inte tog fart förrän 90 min innan deadline. Väntade tre dygn på två ord, endast trevligt chattande kom men inget innehåll om orsak till segspel. Livet händer oss alla, men kommunikation behövs då.

  1. Jag ber om ursäkt om jag inte informerat tillräckligt om ”varför” jag ibland spelar väldigt segt och någon gång spelat snabbt.
   Just under denna period, när vi spelade mot Nyckelpigorna, hände mycket här hemma som jag måste prioritera. (Det är ex ”väldigt” många i familjen som fyller år med bara ngn dags mellanrum). Det enda jag hann hålla reda på var att hinna lägga inom 72 h.
   De gånger jag spelat snabbt har varit p g a att jag haft bra flyt och därför koncentrerat mig på just ”den” matchen. Motsatt mot de matcher som tagit längre tid.
   Något jag tagit fasta på här, är hur viktigt det är att hålla ”deadline”. Trodde alla spelare tänkte likadant, och lade därför på ett kål för att hinna. Jag vet att båda spelarna som inte håller deadline, ligger illa till, fast det oftast bara är den enes/enas skull.
   Jobbar på det här med kombination.

 2. Ett tillägg om just den matchen. Jag hade två matcher mot UK fast hen valde att spela snabbt med den ena. Just den här matchen fick jag vänta vid flera tillfällen över 40 timmar för att få spela.

  Spelaren meddelar mig idag att vi borde vara klara ikväll om vi kunde. Plötsligt blev det viktigt att spela snabbt. Spelaren också säger att hen själv får bestämma vilka matcher spelas snabbt och vilka inte spelas snabbt.

  Det kan vara intressant att veta bådas åsikter om läget.

 3. Jag håller med med en match mot Jack_H.
  Ställningen just nu åt
  u_k_ – Jack_H. 360-28vi har ett fåtal brickor kvar och kommer att vara klara med matchen väldigt snart.
  Det finns orsaker (privatlivet) som medförde försening.
  Meddelar resultat snarast.

Lämna ett svar