Summering efter november 2020

Ännu en gång ett stort grattis till Gäddorna (Hall1ng, Jenneboy, mange-boy, MrSfinx) som vann division 1 även i november, denna gång med 4 vunna och en oavgjord lagmatch, ingen förlust – 9 poäng!

Återigen grattis även till andraplacerade Abborrarna (maria601, Nyckelharpskungen, piddelidej, ÖrjanH) som knep silvret förra månaden och treorna Fjärilarna (Fockedrevsudd, popiah, Spexhenke, Tingdedong) som vann bronspeng i oktober. De lagen slutade på 8 resp. 7 poäng.

I division 2 spelade sig Brunbjörnarna (christian111, Conman64, david_8403, Jack_H) till förstaplatsen genom att vinna tre och spela oavgjort i två lagmatcher, ingen förlust!
I division 3 vann det nya laget Valarna (Bäckis58, gronoga, KickiSe, Tussilado) genom att vinna tre och spela oavgjort i två lagmatcher, ingen förlust!

Denna månad får vi ta farväl av Klippdassarna och Basiliskerna som ersätts av de nybildade lagen Papegojorna  och Jättepandorna.

Slutställning

Här kan ni se den totala poängställningen säsongen 2020-2021 efter novemberomgången.

Individuellt

  • Bäst individuellt spelade Andersssredna (Sjusovarna) med 80% vinster, tätt följd av Krolichka (Flamingorna) på 78%.
  • 3-brick vann MrSfinx (Gäddorna), BobLatchford (Korparna) och Jontepop17 (Hackspettarna) 4 av sina 5 matcher.
  • Krolichka (Flamingorna) vann alla sina rullmatcher,
  • Hsk74 (Karakalerna) vann alla sina striktmatcher och
  • cayram (Skallerormarna) och waeke (Sjusovarna) vann alla sina randommatcher.
  • 10 spelare spelade 5-0 men Andersssredna (Sjusovarna) gjorde det två gånger.

Utdelade kort

Spelledningen har beslutat att dela ut gråa kort till klippdassen Vindsus86 och getingen Mikea-ö, som inte har respekterat flertalet omgångsdeadlines och panikspelade in i det sista.

Lämna ett svar