Nu inför vi deltagaravgift i Masters

Som vi tidigare indikerat och även diskuterat, kommer vi nu att börja ta ut en anmälningsavgift på 50 kronor per år. Avgiften finansierar de kostnader som spelledningen har avseende programvara för administration av turneringen och för drift av hemsidan.

Detta gäller både spelare som redan spelar i lag och spelare som ska spela kvalspel framöver.

Betald anmälningsavgift berättigar till mastersspel under hela masterssäsongen, från sommarfeuden i juli till och med slutspelet i maj-juni året därpå. I fortsättningen kommer vi att ta ut denna anmälningsavgift inför starten av sommarfeuden i juli och för nya deltagare inför start av kvalspel.

Spelledningen hoppas att ni alla betalar denna deltagaravgift så fort som möjligt, så att vi kan bocka av denna betalningsprocedur.

Betala så snart som möjligt in 50:- till bankkonto i Swedbank, clearingnummer 8327-9, kontonummer 043978188.
Skriv endast ditt wordfeudnick som meddelande till betalningsmottagaren, ingenting annat!

9 thoughts on “Nu inför vi deltagaravgift i Masters

Lämna ett svar