Februarikvalet avslutat


Stort grattis till piddelidej som med sju vinster, en oavgjord och en förlust, slutade som totalvinnare av kvalet. Hon blir därmed lagledare för ett av lagen.

Grattis även till MalligaMallan som vann kvalgrupp 1 med sju vinster och två förluster, hon blir därmed lagledare för det andra laget!

De nya lagen ser ut som följer:

Lag 1:

 • piddelidej
 • Merkel21
 • surystina
 • Nörgård

Lag 2:

 • MalligaMallan
 • Mange-boy
 • Conman64
 • u_k_

Lagledarna ska till att börja med välja ett lagnamn från listan nedan, skriv namnet som kommentar till denna sida senast 24/2 kl 17:00

 • Armfotingarna
 • Bläckfiskarna
 • Chinchillorna
 • Gladorna
 • Kiwierna
 • Manxerna
 • Oryxantiloperna
 • Taggagamerna
 • Tranorna
 • Tukanerna

Lagledarna ansvarar också för att skapa kommunikation mellan lagmedlemmarna och lämna in laguppställningen. Det går bra att lämna över lagledarrollen till en annan spelare i laget men måste åtminstone skapa kontakt med den personen och få accept på överlämnandet.

Laguppställningen (vem som ska spela respektive specialmatch; rull, strict, random eller 3-bricks) ska skrivas som en kommentar till lagsidan som kommer att läggas upp, senast den 27/2 kl 22.00 enligt mallen:

 • Strict: Luddegro
 • Random: R2D2
 • Rull: Knickedick (LL)
 • Trebricks: Hoppopp
  (LL) markerar vem i laget som är lagledare.

Lagkommunikation skapas enklast genom en Facebookgrupp för laget alternativt en chattgrupp. Det underlättar mycket om alla spelare i ett lag finns på Facebook, tänk på möjligheten att skapa en helt anonym Facebookprofil (t ex med samma namn som i Wordfeud). Därmed kan ni också efterlysa varandra i Facebookgruppen Wordfeud Masters.

Som alternativ kan man använda mail (spelledningen lämnar vid behov ut spelares mailadress till lagledaren). Röksignaler fungerar dåligt och att kommunicera via matchchattar i ständigt pågående wordfeudmatcher, är hos många inte särskilt uppskattat. Gå inte miste om möjligheten att prata med varandra inom laget, peppa och heja på!

Lagledare som behöver hjälp med mailadresser, spelares riktiga namn etc, ombedes skriva till wordfeudmasters@gmail.com.

Önskar båda lagen lycka till!

6 Kommentarer on “Februarikvalet avslutat

 1. Hej tranorna!
  Utan att tänka efter så kan jag gå in som lagledare. Har dock lite krav för att få ihop logistiken. Vill använda mig av messenger och tänker då starta en gruppchatt så att vi lätt kan kommunicera. Ni kan väl börja med att skicka ett mail med era namn och hur jag kan hitta er på messenger /Facebook. Min mail är mangecms@gmail.com
  Mvh Magnus Svensson

 2. Hej Malin!
  Tyvärr är inte jag heller en person som passar som lagledare, men jag ser fram emot att få vara med i tranorna. (Bra val av namn) . Och du, det finns två till, tranor, som säker kan ta din roll.
  Ulla Karin

 3. Hej och tack så mycket!

  Till att börja med väljer jag helt självsvåldigt namnet TRANORNA till gruppen.

  Sen vill jag bara säga att jag får panik vid tanken på att vara lagledare. Så pass mycket så att jag genast går ur detta om jag ska behöva vara det. Jag är världens rörigaste människa och har extremt svårt att ta till mig info av den typen som skrivs ovan. Jag kommer köra laget i botten. Omgående.

  Tyvärr vet jag inte hur jag ska kontakta mina gruppmedlemmar eftersom jag inte har en aning om vad de heter – mer än dessa nicks dårå. Jag hoppas att ni läser detta och hjälper mig att lösa detta. Varmt tack på förhand! ? Malin

Lämna ett svar