Summering av oktober

Grattis Snöleoparderna (Preachertheman, cayram, KattisLS och popiah) som vann division 1 genom att vinna samtliga sina lagmatcher!
Grattis även till andraplacerade Pumorna (Hsk74, CarlX, Åke123456 och Guslena) och treorna Silverfiskarna (Maria601, Sean Bomber, -stearin- och david_8403) som båda slutade på 6 poäng.

I division 2 spelade sig Kungsörnarna (Niccame, Hargaller, Spexhenke och Uddatangudd) med 8 p till förstaplatsen och går därmed upp till division 1. I division 3 vann Ormvåkarna (Superjonet, Elisabeth103, Nugge78 och waeke), även de med 8p.

Bäst individuellt spelade ConEdo (Tigerhajarna) som vann 80% av sina matcher.

Två spelare vann alla sina 5 strictmatcher, det var ConEdo (Tigerhajarna) och CCN007 (Gasellerna)

KattisLS (Snöleoparderna) vann alla sina randommatcher.

Likaså vann fyra spelare fyra av sina fem rullmatcher, det var Inlangan (Bålgetingarna), Den där jäkla (Krabborna), Niccame (Kungsörnarna) och Åke123456 (Pumorna).

Tingdedong (Mandrillerna) vann samtliga sina trebricksmatcher.

Hela 18 spelare lyckades spelade 5-0 under oktober. Tre stycken lyckades göra det två gånger; Cayram (Snöleoparderna), ConEdo (Tigerhajarna) och Niccame (Kungsörnarna).

Denna månad fick vi ta farväl av Lemurerna och Kobrorna, som ersätts av de nybildade lagen Påfåglarna och Tvättbjörnarna.

Spelledningen har beslutat att dela ut grå kort till Timsy och Symmetrisk för att inte ha respekterat flera omgångdeadlines. Vi delar även ut gula kort till Symmetrisk och Louise_Halkan för en ospelad match.

Lämna ett svar