Registrering och inloggning

För att lösa problemet med att kunna se allas kommentarer på matchsidorna och att säkra sajten mot spam och intrång har vi infört krav på registrering och inloggning för Wordfeud Mastersspelare på denna sajt. Processen borde vara självförklarande. Var så goda att börja registrera er!


Man ändrar sitt lösenord genom att klicka på ”Lost Password?” istället för att logga in. Då får man en länk till sin epost som man klickar på som dirigerar en till en ny sida. Där kan man sätta ett nytt (enklare om man vill) lösenord.

4 thoughts on “Registrering och inloggning

  1. Hej Camas patent!

    Du har möjligheten att ställa in i din webläsare så att du får fråga om ”Vill du Spara Användarnamn och Lösenord?”, då blir det lättare att logga in.
    Har du viss säkerhetsinställning så går det inte att välja.

    1. Vi löser nog inte detta att en del blir utloggade. Det är utanför vår kontroll. Men sätt ett enkelt lösenord så blir det enklare att logga in!

Lämna ett svar